Fit Progression..

.. is gericht op het begeleiden en coachen van klanten naar een (nieuwe) gezonde, actieve leefstijl. Hierbij maken we gebruik van de pijlers; voeding, training, gedrag en herstel. Voor elke klant hebben deze pijlers een andere betekenis en zal hier tijdens de begeleiding een andere invulling aan worden gegeven.


Wij springen in op de behoefte om..

..tussen alle bomen in, het bos weer te kunnen zien. Jou weer wegwijs te maken in alle beschikbare (online) informatie. Samen zoeken we voor jou een passende manier van trainen en een passend voedingspatroon, waar je langdurig plezier aan beleeft. Op die manier is de kans het grootst dat de je jouw resultaten op de lange termijn vast kunt houden.


Wij geloven..

.. dat ongeacht het doel dat je hebt, de resultaten op lange termijn het meest houdbaar zullen zijn als we het trainingstraject holistisch benaderen. Dat betekent dat we niet alleen met je gaan trainen, maar ook aandacht hebben voor je voedingspatroon, herstel en jouw mindset. Waar nodig (en waar mogelijk), worden er in overleg andere disciplines ingeschakeld om je te ondersteunen in het proces.


Wij zijn er voor..

.. iedereen die als doel heeft om fitter, gezonder en met meer zelfvertrouwen door het leven te gaan.
Man, vrouw, jong, oud, amateur, ervaren of beginner. Iedereen die binnenstapt met een doel voor ogen omtrent training, voeding en gezondheid is welkom.


Wij onderscheiden ons door..

..een holistische benadering en samenwerkingen met andere disciplines zoals een fysiotherapeut en personal coaches. Deze multidisciplinaire samenwerking draagt bij aan jouw vitaliteit.


Wij hechten waarde aan..

.. vertrouwen en eerlijkheid; tussen onze coaches en de klant op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. We vinden het belangrijk dat de jij vertrouwen hebt in je coach, jezelf en in het proces. Het proces moet bij jou passen, passend worden gemaakt en worden aangepast wanneer dat nodig is.

.. kwaliteit, innovatie en groei.
Fit Progression volgt ieder jaar minimaal twee geaccrediteerde bijscholingen en cursussen. Hierdoor kunnen wij onze volgens de laatste ontwikkelingen begeleiden en kwaliteit blijven leveren.

Opleidingen

Voeding

 • (BGN) Gewichtsconsulent
 • Kindervoedingsadviseur
 • Sport & Voeding
  WhatsApp Image 2020-09-21 at 17.09.36

  Training

  • Les Mills BodyBalance & BodyCombat
  • Mobiliteitsinstructeur
  • Yogadocent
  • Fitnesstrainer A (i.o.)
  • CrossFit