De MOMS & MINI’S programma’s zijn er voor vrouwen die graag zwanger willen worden, zwanger zijn, of net zijn bevallen. Voeding kan bijdragen aan een gezond gewicht voor, tijdens en na de zwangerschap. Maar bovenal draagt voeding bij aan een gezonde zwangerschap en de eerste levensmaanden van zowel moeder als kind.

Zwanger worden

Zwanger worden is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Wetenschappelijk onderzoek toont steeds vaker aan dat voeding al vóór de zwangerschap een belangrijke rol speelt. Eventueel afvallen, maar bovenal het optimaliseren van de voeding van zowel vader als moeder (nog voordat de conceptie plaatsvindt), kan de kans op een zwangerschap verhogen en de kans op miskramen en complicaties tijdens de zwangerschap en bevalling verkleinen.

Dit traject is geschikt voor mannen en vrouwen met een kinderwens.

Het Zwanger worden programma kost €35,57 per maand en duurt ca. 12 weken


Gezond zwanger

Gezond eten voor én tijdens de zwangerschap is belangrijk voor de moeder en het ongeboren kindje (foetus). De foetus gebruikt de voedingsstoffen van de moeder om zich te ontwikkelen tot een gezond kindje. Tijdens de zwangerschap is het dan ook belangrijk om de juiste hoeveelheden voeding en voedingsstoffen tot je te nemen. Afvallen is tijdens de zwangerschap gevaarlijk voor de gezondheid van baby. Wel kunnen we samen het gewicht monitoren en voorkomen dat je teveel aankomt tijdens je zwangerschap.

Het Gezond zwanger programma kost €35,90 per maand en duurt ca. 20 weken


Fit & Zwanger

Wil je tijdens je zwangerschap zo fit mogelijk blijven? Kies dan voor het Fit & Zwanger programma. Dit traject loopt gedurende de gehele zwangerschap en is niet alleen gericht op het optimaliseren van je voeding, maar wordt gecombineerd met ( het voortzetten van ) veilige training.

Het Fit & Zwanger programma kost €23,77 per maand en duurt ca. 40 weken


Happy Mom & Mini

Na de zwangerschap blijft voeding een belangrijk onderdeel voor een gezonde en blije baby. Moeders die borstvoeding geven krijgen vaak te horen dat ze ‘mogen eten voor twee’. Maar is dat wel waar? Welke voeding is belangrijk voor je kindje; waar moet je meer van nemen en van welke voedingsmiddelen moet je juist minder nemen? Geeft het geven van kunstvoeding een hoger risico op het ontwikkelen van allergieën bij de baby?

Na de zwangerschap is het nog niet verstandig om direct af te gaan vallen; dit gebeurt bij het geven van borstvoeding in een natuurlijk proces. Wel kunnen we samen je voeding optimaliseren en weer gaan trainen. Een blije mama geeft een blije baby!

Het Happy Mom & Mini programma kost €79,00 per maand en duurt ca. 20 weken