Online Coaching

Vanaf €29,95 per maand

Kun jij jezelf prima redden, maar heb je wél behoefte aan een stok achter de deur? Dan is Online Coaching wat voor jou!

Ga zelfstandig aan de slag met persoonlijke trainingsschema's, wekelijkse feedback op jouw voeding en een wekelijkse check-in van je progressie!

WhatsApp Image 2021-02-03 at 12.06.13

De voordelen van Online Coaching

Zelfstandig, maar samen

Jij gaat lekker zelfstandig bezig met je training en voeding, maar hebt wél de stok achter de deur voor extra motivatie, een op jouw afgestemd programma en een hulplijn om in te schakelen als je ergens tegen aan loopt!

Professional bij de hand

Jouw coach is via de online community altijd bereikbaar voor vragen over je training of voeding. Wil je een update van je schema of weet je niet zeker of je een oefening correct uitvoert? Je trekt gewoon aan de bel!

Persoonlijke trainingsschema's

Op basis van je wensen, doelen, huidige leefsituatie, mogelijke blessures of fysieke beperkingen schrijven we een trainingsschema die voor jou persoonlijk op maat is gemaakt!

Motivatie

Door het gebruik van trainingsschema's en de Food App kun je zelfstandig werken aan je doel. Het wekelijkse contactmoment met je coach, helpt je gemotiveerd te blijven om te blijven werken aan je doelen.

Wekelijks contactmoment

Iedere week checkt je coach bij je in via de online community. Hoe gaat het trainen? Wat gaat er goed en waar loop je tegen aan? Je kunt al je vragen stellen en je schema's worden aangepast waar nodig!

Basis voedingscoaching

Jouw coach stelt op basis van je gegevens een persoonlijk voedingsplan voor je in. Ook kijken we met je mee in je voedingsdagboek en ontvang je tijdens je wekelijkse coachingsmoment tips en tricks omtrent je voeding.

Meer resultaat

Upgrade: Intern Energy!

+ €29,95 per maand

Voeding bepaalt voor 80% jouw resultaat.
Jouw trainingsabonnement upgraden met een voedingstraject voor nog meer en sneller resultaat?

Dat kan!
Met Intern Energy ga je samen met je coach aan de slag met gepersonaliseerde voedingsschema's op basis van jouw behoeftes na een grondige analyse.