Hi!
Ik ben Jojanneke Last, oprichter van Fit Progression.
Na jaren lang in de logopedie te hebben gewerkt met diverse doelgroepen, ontdekte ik dat dit niet was wat ik mijn hele leven wilde doen.

Ik was al tijden actief met gezond eten, trainen en een zoektocht naar mezelf. Toen ik thuis kwam te zitten door een Burn-Out begon ik met de opleiding tot gewichtsconsulent, gewoon om mijn hersenen actief te houden.

In Augustus 2019 startte ik samen met mijn beste vriend CrossFit Robuust!
Daar begon ik met het geven van voedingsbegeleiding, met fantastische resultaten! Ik werd verliefd op het vak en besloot om hier meer mee te gaan doen. Ik volgde de opleiding Sport & Voeding en ging bij Fittergy in opleiding tot Sportvastencoach en Vastencoach. In de tussentijd begon ik met het geven van CrossFit lessen, mobiliteitstraining en personal training.

In Maart 2020 deed ik een vervolgstudie tot kindervoedingsadviseur en inmiddels ben ik begonnen met de opleiding tot orthomoleculair voedingsadviseur

In mijn coachings vind ik het belangrijk dat we een plan opstellen dat bij jóú past en waar jíj behoefte aan hebt. Wil je ’s avonds gewoon kunnen mee eten met het gezin? Prima! Eet je iedere zaterdag het liefst een patatje? Doen we! Veganistisch? Geen probleem! Voeding afstemmen op je training? Natuurlijk!

Tijdens je traject ben ik er voor je; op sterke, maar ook op moeilijke momenten. Flexibel en altijd paraat om jou het beste uit jezelf te laten halen, welk doel je ook hebt.

Opleidingen

  • Gewichtsconsulent
  • Kindervoedingsadviseur
  • Orthomoleculair voedingsadviseur i.o.
  • Fittergy Sportvastencoach
  • Fittergy Veganswitch coach
  • Sport & Voeding
  • Les Mills BodyBalance & BodyCombat instructrice
  • Mobiliteitsinstructeur